Monday

I'VE TO DECIDE

Ari ni kepala aku kembali pusing & terpana..dah le semlm pn aku cam hanyut & khayal dek ubat batuk tu..huhu..ntah nape la ek time poser cenggini aku kena batuk teruk...Semlm aku terlwt ke opis..kesnya aku terpaksa tdo blk lps solat Subuh..huhu kuat sungguh effect 2biji ubat batuk tu..tpkan camne la bdk2 khayal ble amik pil kuda tu ye...aku rs lg teruk effect die..dek krn aku terlate ke opis, so kena r drive laju sket dr usual...yap, aku sdr aku drive cam nk race...smpaikan ada kete mamat mna ntah ajk aku race ngn dia..poyo tol..huhu...takut gak aku...mna tau la kan dorang mmng betul2 nk race...sesampai nye kt opis, cm bese berkemas2 dlu...yela 2 ari xkje kn..lps tu menapak le aku kat dpn pc, cntinued my last day task...loya btul nk siapkan kotak Perfume ala2 Piramid Giza ni..huhu...nak xnak kena kena siapkan gak cuz dah terlps dateline ni...dah le hanyut, khayal & ngantuk gile...ikut ati nak je tdo ats keyboard ni..but mna bley cik kak...i've to completed my task...nape ek asik xjd jek bhgian tutup kotak ni...stress sgt aku rs...huhu..but di bln poser penuh Barakah ni aku kena sabar...ye sabar! Sabar Nurul..sabar! Last2 xsiap jgk kotak tu, size xngam2 pn lg..peape hal aku kena smbung ari ni...Ooo yeah, aku smbung kmbali my incompleted task..smbil2 wat, smbil2 fkr 'bout something yg my mum told yesterday...on my way to opis pn, i've think 'bout that...yea, i've to decide...but i dunno how to decide...Ya Allah, gimme a streght to face it...camne ye? so dlm kembali pusing & terpana tu...Alhamdulillah...siap jgak die cut kotak Perfumes Spa Q ni..so skang aku kena rearangge text, corak & apelah yg aku da design b4 this...start ngan Perfume for Men dlu...exclusive gak kaler hitam...but dlm duk bz doing my work, skali lg fikiran aku melayang...byk yg aku fikir...psl Mr. Chipsmore, psl A.N..psl Sss...n the latest ni..huhu..aku penimla...

No comments: