Wednesday

Terperam Perihal Hari Bahagia

Assalamualaikum.

Salam Ramadhan readers.
Hari ni dh heri ke 22 kita berpuasa.
Sy baru terkocoh-kocoh nak post entry hari bahagia yang duk terperam sekian lamanya.
Almaklumlah sejak menjak sy preggy memang xd mood nak update blog bagai.

So kita mulakan dengan Majlis Akad Nikah or solemnization.


Majlis Akad Nikah (Solemnization) - 9 Februari 2013

Make up oleh kak ros merangkap jiran sekampung
Busana: Jubah putih (Butik Faralyna) Shawl (Elya Shazleen)
Bunga Tangan: DIY


Sebelum majlis berlangsung, macam biasa..snap2 dlu
with my cousins, Fiqah & Nisa and my niece, Wafiq Haziq


 Jam 10.30 pagi berangkat ke Masjid Ibrahimi, Pasir Puteh, Kelantan.
Mengikut perancangan, majlis bermula jam 11.00 pagi
tetapi disebabkan ada kursus Haji Perdana so delay smpai kul 11.30pagi
Huhu..sy dh berdebar bagai ni..


Then, sy ingatkan kami je diakad nikahkan pd hari tu
rupanya ada 2 pasangan lagi termasuk kami
Kami pnya turn ke 2 ok.. :)

 Encik suami mantain senyum dalam gedebor..hehe :)

2 comments:

theseventhmuhammad said...

many2 congrats :)

theseventhmuhammad said...
This comment has been removed by the author.